Vi dækker hele Danmark. Ring og lav en aftale, og vi kommer med en dags varsel. Vi kan i samarbejde finde frem til den optimale løsning og et godt tilbud.

Vi sørger for hele tiden at holde os ajour med de nyeste teknikker. Vi lægger vægt på, at både gamle og nye kunder opfatter os som et seriøst og fagligt dygtigt malerfirma. Vi lægger altid vægt på at overholde indgåede aftaler og afgivne tilbud – og så rydder vi naturligvis altid op efter os!

Vi er specialister i renovering og istandsættelse af lejligheder
Har Deres boligforening en vedligeholdelseskonto? I de fleste boligforeninger findes en vedligeholdelseskonto, som også kan benyttes til hel eller delvis betaling af malerarbejde. Vi istandsætter også gerne enkelte rum i lejligheder m.m.

Det er ikke dyrere at male i faver end i hvidt. Måske koster det en smule mere at lege med farverne end at male alt “dristigt-gråt” men udgiften tjener sig hjem. Dekorativt malerarbejde ikke sværere eller dyrere at vedligeholde end andet malerarbejde.

Tag en snak med malermesteren om dekorative løsninger næste gang, De skal have malet.Vi udarbejder naturligvis et uforpligtende prisoverslag eller fast tilbud. Vi har respekt for miljøet, og vi rydder op efter os.